Μια κανούρια μέρα ξεκίνησε και μας βρήκε όλους κεφάτους και χαμογελαστούς. Μικροί και Μεγάλοι, βρέθηκαν σχεδόν σε όλα τα γήπεδα της κατασκήνωσης και φυσικά ζωντάνεψαν το χώρο για ακόμη μια φορά με τα γέλια, τις φωνές και την διάθεσή τους.

Ξεκίνησαν και οι πρώτοι φιλικοί αγώνες μεταξύ των μεγαλύτερων παιδιών και οι καλλιτεχνικές ανησυχίες των μικρών μας. Το απόγευμα η ζέστη ήταν πολύ, γι’ αυτό μετά από κάθε άθλημα, η πισίνα μας περίμενε όλους ανεξαιρέτως για μία βουτιά. Επιπλέον το πρόγραμμα των κατασκηνωτών μας περιελάμβανε ελεύθερη ώρα κατα την οποία είχαν χρόνο να προετοιμάσουν το δικό τους ταλέντο για απόψε..

Χορός, τραγούδι και πολλά άλλα ταλέντα παρουσίασαν οι μπόμπιρες μας στο θεατράκι. Χειροκροτήματα, γέλια, τρελά στελέχη και ακόμη πιο τρελοί κατασκηνωτές.. Λίγο πριν τελειώσει η βραδιά ο αρχηγός μας είχε μια έκπληξη, After Party για τους μεγάλους κατασκηνωτές.. Ένα party στο μικρό μας θεατράκι με ατελείωτη μουσική και χορό στους ρυθμούς που μόνο εμείς ξέρουμε..

Η ανεβαστική μουσική βοήθησε στο πρωινό ξύπνημα των μικρών μας και στην κορύφωση της διάθεσης τους από πολύ νωρίς. Μετά το φαγητό και την επιθεώρηση, η οποία είναι απαραίτητη για την υγιεινή όλων μας, οι προπονητές και οι πισινάρχες ήταν στη θέση τους, έτοιμοι να υποδεχτούν τους κατασκηνωτές και να διασκεδάσουν μαζί τους κάνοντας ό,τι καλύτερο μπορούν για τα παιδιά. Το αθλητικό πρόγραμμα τηρήθηκε κανονικά.

Το απόγευμα κύλησε με πολύ παιχνίδι και αθλητισμό. Το βράδυ,οι κατασκηνωτές μας παρουσίασαν τα ταλέντα τους και όπως ήταν φυσικό μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Είδαμε χορευτικά, τραγούδια και διάφορα άλλα ταλέντα που ήθελαν να μας δείξουν οι μικροί μας φίλοι και δεν πρόλαβαν το βράδυ της Τετάρτης. Αφού χορέψαμε όλοι μαζί πήγαμε για ύπνο.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Goto Top
Share