Οι μέρες κυλάνε και ένα ξέφρενο Σαββατοκύριακο έφτασε στην Pitsas Camp. Απο νωρίς το πρωί αρχίσαμε να υποδεχόμαστε τους πρώτους γονείς, οι οποίοι κατέφθασαν στο νησί και ήρθαν να μας επισκεφθούν.

Και σήμερα ακολουθήσαμε το αθλητικό μας πρόγραμμα με τον καιρό σύμμαχο μας, καθώς και με την θερμοκρασία να αυξάνεται έχοντας ωσ αποτέλεσμα οι βουτιές μας στην πισίνα της Pitsas Camp να γίνονται αμέτρητες.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα εμπλουτίζεται με αθλητικές δραστηριότητες και πολλές εκπλήξεις. Πολλοί από τους κατασκηνωτές μας κολύμπησαν και διασκέδασαν στην πισίνα κάνοντας καταδύσεις ενώ άλλοι δραστηριοποιήθηκαν παίζοντας διάφορα αθλήματα. Στο πρόγραμμα μας προστέθηκε και ο χορός, όπου με μεγάλο ενδιαφέρον τα κορίτσια μας παρακολούθησαν τα μαθήματα χορού, επιπρόσθετα στον χώρο της κατασκήνωσης φιλοξενούμε για άλλη μια φορά ένα άλογο όπου το κάθε παιδί έχει την δυνατότητα να κάνει ιππασία με την βοήθεια του υπεύθυνου.

Και οι εκπλήξεις σε αυτήν την κατασκήνωση δεν σταματάνε εδώ..Η Κυριακή ήταν η μέρα των καταδύσεων.. Οι κατασκηνωτές ήταν κατενθουσιασμένοι και έτσι κατά τις πρωινές ώρες κολύμπησαν με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο στην πισίνα της κατασκήνωσης, με μάσκες και με φιάλες οξυγόνου με την βοήθεια έμπειρων δυτών που κατέφθασαν στην κατασκήνωση. Καθ’ όσον συνέβαιναν αυτά όμως το αθλητικό πρόγραμμα συνεχιζόταν κανονικά..

Το βράδυ της Κυριακής έλαβε μέρος ο πρώτος διαγωνισμός τραγουδιών..Κάθε σπιτάκι μας παρουσίασε το τραγούδι του και οι κριτές μας τα βαθμολόγησαν.. Αναμένεται ο νικητής..

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Goto Top
Share