ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Οι άνθρωποι πίσω από την Pitsas Camp

Κωσταντίνος Πίτσας

Αρχηγός

Ο γνωστός σε όλους μας Αρχηγός έχει δώσει την ζωή του εδώ και μισό αιώνα στον κατασκηνωτικό θεσμό, τον οποίο συνεχίζει και πιστεύει σαν να είναι η πρώτη του μέρα. Αποτελεί έναν μύθο, εγγύηση του οποίου είναι η ανεξίτηλη εδώ και πολλά χρόνια αγάπη του στα μικρά παιδιά. Είναι ο άνθρωπος που συντέλεσε όσο λίγοι στη Βόρειο Ελλάδα με σκοπό νέες και νέοι, έφηβοι αλλά και παιδιά να μάθουν, να αγαπήσουν και να ζήσουν την κατασκηνωτική ζωή ως μέσο ψυχαγωγίας, καλλιέργειας και κοινωνικοποίησης.

Γιώργος Πίτσας

Διευθυντής

Η ψυχή της λειτουργίας και της οργάνωσης της κατασκήνωσης! Είναι ο άνθρωπος που γεννήθηκε για να διοικήσει μια κατασκήνωση. Τα τελευταία 30 χρόνια, έχοντας περάσει από κατασκηνωτής, ομαδάρχης, υπεύθυνος πισίνας, υπεύθυνος χορού, υπεύθυνος ψυχαγωγίας, κοινοτάρχης και υπαρχηγός, σε κατασκηνώσεις στη Β. Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να γνωρίζει σε πλήρη βαθμό τι είναι αυτό που χρειάζεται η κατασκηνώτρια και ο κατασκηνωτής για να περάσει ανέμελα, αλλά και δημιουργικά, τις 22 πιο έντονες μέρες της χρονιάς του. Ακούραστος στο έργο του, πιστός στον θεσμό, αποτελεί τον άνθρωπο που σε κάθε εποχή συνδέεται με την έννοια κατασκήνωση. Θα το αντιληφθείτε και εσείς!

Σωτήρης Κυρίας

Τεχνικός Σύμβουλος Προγράμματος

Ο Σωτήρης Κυρίας κλείνει αισίως 20 χρόνια στα κατασκηνωτικά δρώμενα και είναι από τους πρώτους που συνδύασαν τη διασκέδαση με την καλλιέργεια του πνεύματος. Δημιούργησε δραστηριότητες με ολυμπιακά αθλήματα για παιδιά ηλικίας 8-10 ετών, σε πρώιμο στάδιο, και εκπαίδευσε γενιές και γενιές στελεχών, ομαδαρχών και κατασκηνωτών, με σκοπό να μάθουν όλοι πρακτικά και θεωρητικά για τον παγκόσμιο αυτό πολιτιστικό και αθλητικό θεσμό. Με την υπευθυνότητά του και την άριστη σχέση του με τα παιδιά, ο Σωτήρης Κυρίας αποτελεί στην κατασκηνωτική του πορεία ένα από τα πλέον συνεπή στελέχη. Ο πάντα καλόκαρδος και δίκαιος Σωτήρης αποτελεί μία ξεχωριστή προσωπικότητα στη νέα κοινότητα που λέγεται Pitsas Camp.

Γιώργος Καϊβετζής

Υπαρχηγός

Ο Γιώργος Καϊβετζής είναι γυμναστής με πτυχίο ναυαγοσωστικής ανοικτής θαλάσσης και ακολουθεί ίσως πιο πιστά από όλους το πειθαρχημένο κατασκηνωτικό πρόγραμμα. Ανήκει στις νεότερες γενιές, ενώ, έχοντας περάσει και αυτός από όλα σχεδόν τα πόστα, δηλώνει σπλάχνο της γνήσιας και παραδοσιακής κατασκηνωτικής αντίληψης. Η επιστημονική του κατάρτιση, το πλούσιο αθλητικό του ταλέντο, οι σύγχρονοι μέθοδοι εκπαίδευσής του και η ευαισθησία του στα νέα παιδιά, δεν αφήνουν περιθώριο αμφισβήτησης της επιτυχημένης συμβολής του στην Pitsas Camp.

Στέφανος Κασκαβάλης

Υπεύθυνος Αθλοπαιδιών

Ο Στέφανος Κασκαβάλης, ένα από τα νεότερα μέλη της οικογένειας της Pitsas Camp, πολύ σύντομα κατάφερε να περάσει στην κατηγορία των βασικών στελεχών, ξεδιπλώνοντας με απόλυτη επιτυχία όλα του τα ταλέντα. Φοιτητής ΤΕΦΑΑ, ασχολείται σχεδόν με όλα τα αθλήματα και αποτελεί τον Υπεύθυνο Αθλοπαιδιών. Κοινωνικός, δραστήριος, αγαπητός στα παιδιά αλλά και αδυναμία των στελεχών, συνεπής και υπεύθυνος στα καθήκοντα του, με μια πηγαία φυσική ευγένεια, αποτελεί ένα από τα στελέχη στα οποία στηρίζεται και επενδύει η Pitsas Camp.

Βασιλεία Καρτσίδου

Υπεύθυνη καλλιτεχνικού προγράμματος

Η Βασιλεία Καρτσίδου ασχολείται χρόνια με το κλασικό μπαλέτο και τον μοντέρνο χορό, ενώ είναι κάτοχος διπλωμάτων σε επαγγελματικό επίπεδο του οργανισμού ISDT. Στόχος της είναι να κινητοποιεί τη φαντασία και να προάγει την ατομική έκφραση μέσα από τον χορό.

Δημήτρης Κόνσουλας

Κοινοτάρχης

Ο Δημήτρης Κόνσουλας ξεκίνησε ως ομαδάρχης, συνέχισε ως προπονητής σε διάφορα αθλήματα και πλέον εργάζεται στο πόστο του κοινοτάρχη. Με ευαισθησία στα παιδιά και πάντα πρόθυμος να ακούσει τα παράπονα και τις απορίες τους, ώστε να τα εντάξει πλήρως στον κατασκηνωτικό θεσμό. Μερικά από τα προσόντα του: πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, εκπαιδευμένος σε διάφορα αθλήματα και κάτοχος διπλώματος στις Πρώτες Βοήθειες. Ήρεμη δύναμη, χαμογελαστός, με γνώσεις, ικανός να ψυχαγωγήσει και να εκπαιδεύσει με παιδαγωγικά παιχνίδια. Η ενασχόλησή του με τα σύγχρονα προπονητικά μοντέλα τον βοηθάει να μάθει τις βασικές τεχνικές πολλών αθλημάτων στα παιδιά.

Κυριάκος Κωφίδης

Κοινοτάρχης

Ο Κυριάκος Κωφίδης είναι από τα πιο νέα στελέχη της κατασκήνωσης. Συνεργαστήκαμε το καλοκαίρι του 2014 για πρώτη φορά, αλλά η προσαρμοστικότητα του στο περιβάλλον της κατασκήνωσης μάς εξέπληξε θετικά. Με διπλώματα προπονητικής ποδοσφαίρου, προσωπικές διακρίσεις, αλλά και ευρεία γνώση σε προπονητικές τεχνικές διάφορων αθλημάτων και πρώτων βοηθειών, έχει ενεργό συμμετοχή στον χώρο των αθλητικών δραστηριοτήτων. Πρόθυμος, δραστήριος και ευγενικός, έγινε συμπαθής στα παιδιά από τις πρώτες μέρες. Πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, φαίνεται πως ήρθε για να μείνει.

Μαριαλένα Χουρμουζιάδου

Κοινοτάρχης

Αν και προσφάτως ενταγμένη στο δυναμικό της κατασκήνωσης, η Μαριαλένα Χουρμουζιάδου δεν μπορεί παρά να έχει αποκτήσει ήδη τις καλύτερες εμπειρίες από αυτήν. Διετέλεσε κοινοτάρχισσα, αναλαμβάνοντας παιδιά όχι μόνο μικρής, αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας. Έχοντας περάσει τα ομορφότερα καλοκαίρια της ως κατασκηνώτρια και ομαδάρχισσα, αποφάσισε να συνδυάσει την αγάπη της για τα παιδιά με τις σπουδές της στο Τμήμα Επιστημών Εκπαίδευσης Προσχολικής Ηλικίας στην Αλεξανδρούπολη. Αδιαμφισβήτητα, το γεγονός ότι αισθάνεται ακόμη παιδί, είναι το «κλειδί» της επιτυχημένης σχέσης που δημιουργεί κάθε χρόνο με όλους τους κατασκηνωτές της.

Τσακλίδου Mαρία

Υπεύθυνη διοικητηρίου

Η Μαρία Τσακλίδου, πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης, εντάχθηκε στην ομάδα της Pitsas Camp ως κοινοτάρχησσα, αναδεικνύοντας τη δημιουργικότητα της και έχοντας ως γνώμονα πάντα τις παιδαγωγικές της γνώσεις. Ένας χαρακτήρας κοινωνικός και ευδιάθετος, συνεχίζει την πορεία της στην ομάδα των στελεχών, αναλαμβάνοντας τη θέση του διοικητηρίου και τη “φωνή” της κατασκήνωσης!

Εσύ

Γίνε μέλος της ομάδας μας!

Η παιδική κατασκήνωση Pitsas Camp προσφέρει την ευκαιρία σε νέους & νέες να εργαστούν ως ομαδάρχες ή στελέχη κατά τη διάρκεια των θερινών περιόδων της κατασκήνωσης. Αν είστε φοιτητής, γυμναστής, προπονητής, δάσκαλος, νηπιαγωγός, ή έχετε οποιαδήποτε καλλιτεχνική ιδιότητα, μοιράζεστε μαζί μας την αγάπη για τα παιδιά και ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε εμπειρία στο αντικείμενο σας, επιθυμώντας να ζήσετε την κατασκηνωτική ζωή, επικοινωνήστε μαζί μας. Προτεραιότητα δίνεται σε φοιτητές και πτυχιούχους ΤΕΦΑΑ & Παιδαγωγικών Σχολών.

Εάν θέλετε να εργαστείτε στην κατασκήνωση μας, θα πρέπει πρώτα να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Αίτηση Στελέχους που θα βρείτε παρακάτω.

Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο

+30 2510 222242

Και μην ξεχνάτε.. Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος!!

Share
Goto Top
Share