Και η σημερινή μέρα μας ξεκίνησε με πολύ κέφι και τραγούδι από τα παιδιά. Το πρόγραμμα είχε ήδη φτιαχτεί και έτσι μια υπέροχη μέρα μόλις είχε ξεκινήσει.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν και έπαιξαν στην θάλασσα, ενώ οι υπόλοιποι ανακάλυψαν κάθε δραστηριότητα που τους είχε διαφύγει τις προηγούμενες μέρες. Έτσι, οι μικροί μας φίλοι, αφού πήραν το πρωινό τους και έκαναν καθαριότητες στα σπιτάκια τους, ήταν έτοιμοι να ξεκινήσουν το κατασκηνωτικό τους πρόγραμμα. Η αναρρίχηση, το μονόζυγο αλλα και το πάρκο ισορροπίας ήταν κάποιες απο τις δραστηριότητες που τους ξετρέλαναν.

Η υπόλοιπη μέρα κύλησε χαλαρά, τα παιδιά μετά την μεσημεριανή ξεκούραση, ξεκίνησαν τα απογευματινά τους αθλήματα. Έτσι έφτασε το βράδυ.. Το βράδυ ξεκίνησε ο διαγωνισμός κραυγών, κάθε σπιτάκι και σκηνή μας παρουσίασε την δική του κραυγή, όπου την ετοίμασαν με την βοήθεια των ομαδαρχών τους..

Με πολλές καλημέρες μια καινούργια ημέρα έχει μόλις αρχίσει στην Pitsas Camp. Το πρόγραμμα τηρήθηκε κανονικά, Βόλεϋ, Μπάσκετ, Ποδόσφαιρο, Χάντμπολ και άλλες δραστηριότητες έχοντας στο επίκεντρο για άλλη μια φορά την πισίνα. Τι απόγευμα μικροί και μεγάλοι έκαναν τις βουτιές τους στην θάλασσα και με ατελείωτο παιχνίδι παρέα με τον υπαρχηγό. τους κοινοτάρχες και τους ομαδάρχες τους.

Το βράδυ μας βρήκε όλους στο αμφιθέατρο όπου τα τελευταία σπιτάκια και σκηνές παρουσίασαν τα τραγούδια τους. Το κέφι φυσικά απογειώθηκε λίγο αργότερα υπό τους ήχους του dj, συνεχίζοντας με κέφι, ενέργεια και όρεξη το όμορφο ταξίδι μας!!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Goto Top
Share