ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα ΟΑΕΔ 2022

ΟΑΕΔ

ΔΩΡΕΑΝ
ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΟΑΕΔ 2022

Όροι και προϋποθέσεις για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα 2020

«Δικαιούχοι» του Προγράμματος είναι οι γονείς ή οι ασκούντες την επιμέλεια ωφελουμένων παιδιών, οι οποίοι δήλωσαν το φορολογικό έτος 2020 οικογενειακό εισόδημα μέχρι 30.000,00 € κατ’ ανώτατο όριο και παράλληλα:

1) Συγκέντρωσαν κατά το έτος 2021 50 ημέρες

1α) από την ασφάλισή τους στον eΕΦΚΑ λόγω εξαρτημένης σχέσης εργασίας ιδιωτικού δικαίου με εισφορές υπέρ των συνεισπραττόμενων κλάδων ή /και

1β) από τη χορήγηση ειδικής παροχής προστασίας μητρότητας ή /και

1γ) από τη χορήγηση τακτικής επιδότησης ανεργίας με βάση τις κοινές περί ανεργίας διατάξεις ή/και

1δ) από τη χορήγηση επιδόματος μακροχρονίως ανέργων

2) είναι άνεργοι εγγεγραμμένοι στο Μητρώο Ανέργων της Δ.ΥΠ.Α. για συνεχόμενο χρονικό διάστημα ανεργίας κατά την ημερομηνία λήξης της προθεσμίας υποβολής αιτήσεων τουλάχιστον τεσσάρων (4) μηνών.

«Ωφελούμενοι» του Προγράμματος είναι τα παιδιά των δικαιούχων που γεννήθηκαν από 01.01.2006 έως 14.06.2016.

ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ

Από

Μέχρι

1o 15ήμερο

21 Ιουνίου

5 Ιουλίου

2o 15ήμερο

5 Ιουλίου

19 Ιουλίου

3o 15ήμερο

19 Ιουλίου

2 Αυγούστου

4o 15ήμερο

2 Αυγούστου

16 Αυγούστου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια σχετικά με το πρόγραμμα δωρεάν κατασκήνωσης του ΟΑΕΔ, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο

6978 089 526

Και μην ξεχνάτε… Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος!!!

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΗ

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

  Γενικά στοιχεία


  / /

  Ασφαλιστικά στοιχεία


  1o 15ήμερο (21 Ιουνίου- 5 Ιουλίου)4o 15ήμερο (2 Αυγούστου - 16 Αυγούστου)

  1ο 7ήμερο: 21 Ιουνίου - 28 Ιουνίου2ο 7ήμερο: 28 Ιουνίου - 5 Ιουλίου3ο 7ήμερο: 2 Αυγούστου - 9 Αυγούστου4ο 7ήμερο: 9 Αυγούστου - 16 Αυγούστου
  Σημείωση
  "Η θέση δεσμεύεται μόνο με την εφάπαξ καταβολή του τροφείου το αργότερο μέχρι μια εβδομάδα πριν την προσέλευση του παιδιού στην κατασκήνωση.
  Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους λογαριασμούς της κατασκήνωσης (δείτε εδώ) με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του παιδιού."

  Η κατασκήνωσή μας συνεργάζεται με ασφαλιστικά ταμεία και φορείς, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καλύψει το σύνολο ή μέρος του ποσού συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον τομέα Ασφαλιστικά Ταμεία της ιστοσελίδας μας.


  Κατασκηνωτική περίοδος (Απαραίτητο)

  1o 15ήμερο (21 Ιουνίου- 5 Ιουλίου)4o 15ήμερο (2 Αυγούστου - 16 Αυγούστου)

  Κατασκηνωτική περίοδος (Απαραίτητο)

  Α' περίοδος 22 ημερών 21 Ιουνίου - 13 ΙουλίουΒ' περίοδος 22 ημερών 19 Ιουλίου - 10 Αυγούστου

  Πόλη αναχώρησης κατασκηνωτή:

  Πόλη επιστροφής κατασκηνωτή:


  1o 15ήμερο (21 Ιουνίου- 5 Ιουλίου)4o 15ήμερο (2 Αυγούστου - 16 Αυγούστου)  Για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας απαιτείται η ηλεκτρονική αποστολή των απαραίτητων εγγράφων στο applications@pitsascamp.gr το αργότερο μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση διαφορετικά η εγγραφή σας κρίνεται άκυρη.
  Δείτε τα απαραίτητα έγγραφα εδώ.

  Στοιχεία Επικοινωνίας


  ΝαιΌχι

  Ιατρικό Δελτίο
  ΙλαράΕρυθράΟστρακιάΠαρωτίτιδαΑνεμοβλογιάΚοκίτης


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  Ναι, κάνειΌχι, είναι απαλλαγμένο

  Κανονισμός κατασκήνωσης

  1. Όλοι οι κατασκηνωτές οφείλουν να προσκομίσουν : α) Φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού, στο οποίο να αναφέρονται τα εμβόλια του, β) Βεβαίωση γιατρού για τη συμμετοχή του παιδιού στην κατασκήνωση και στις δραστηριότητες. Για να κατεβάσετε το πρότυπο της ιατρικής βεβαίωσης πατήστε εδώ.
  2. Για ιατρικά συμβάντα των παιδιών στην Κατασκήνωση, το ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Εάν το ιατρείο κρίνει ότι τα παιδιά πρέπει να αποχωρήσουν από την Κατασκήνωση, οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με την κρίση του ιατρείου. Η Κατασκήνωση, σε ενδεχόμενη ασθένεια, παρέχει μόνο πρώτες βοήθειες και όχι νοσηλεία.
  3. Τα έξοδα για φάρμακα και άλλα ιατρικά έξοδα των παιδιών καλύπτονται από τους γονείς.
  4. Απαγορεύεται να φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά, γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσής τους.
  5. Συστήνουμε τα παιδιά να μην έχουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. Η Κατασκήνωση δεν ευθύνεται για απώλεια, καταστροφή ή φθορά τους.
  6. Στελέχη, γονείς και παιδιά με ανάρμοστη ή παραβατική συμπεριφορά (εξύβριση, χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας, εκφοβισμό ή κυβερνοεκφοβισμό), θα απομακρύνονται από την κατασκήνωση.
  7. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ στους χώρους της Κατασκήνωσης.
  8. Απαγορεύεται η χρήση σπίρτων, αναπτήρων και εύφλεκτων υλικών από τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες στους χώρους της Κατασκήνωσης.
  9. Απαγορεύεται το κάπνισμα.
  10. Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. Θ' της ΥΑ Δ22/οικ.37641/1450, η Κατασκήνωσή μας διαθέτει ιατρείο και χώρο βραχείας νοσηλείας. Ως εκ τούτου, αδυνατεί να δεχθεί κατασκηνωτές με παθήσεις, που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

  Δήλωση Γονέα/Κηδεμόνα προς την Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε (Απαραίτητο)


  Δηλώνω υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την παρούσα δήλωση ότι ασκώ νόμιμα την γονική μέριμνα του ως άνω ανηλίκου. Επιβεβαιώνω την ακρίβεια των παραπάνω στοιχείων και επιβεβαιώνω πως γνωστοποίησα όλα τα στοιχεία που αφορούν την υγεία του τέκνου μου και συναινώ με τους όρους διαχείρισης και λειτουργίας της κατασκήνωσης. Για όσα δεν μου ζητήθηκαν ρητά από τα παραπάνω αναλαμβάνω την υποχρέωση να τα γνωστοποιήσω προς την Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε με κάθε πρόσφορο μέσο.

  ΝΑΙΟΧΙ
  Συγκατατίθεμαι στην λήψη φωτογραφιών και την συμπερίληψη της απεικόνισης του ως άνω αναφερόμενου ανηλίκου σε βίντεο και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε και αναλαμβάνω την υποχρέωση (εφόσον είναι 16 ετών και άνω) να του γνωστοποιήσω την συγκατάθεση μου
  Συναινώ στο να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό της κατασκήνωσης (εκδηλώσεις, νέα κλπ) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας μου:
  - ME SMSΝΑΙΟΧΙ
  - ME EMAILΝΑΙΟΧΙ
  Δηλώνω περαιτέρω ότι έλαβα γνώση της Ενημέρωσης Προστασίας Δεδομένων της Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε όπως αυτή φιλοξενείται στην ιστοσελίδα pitsascamp.gr καθώς και των δικαιωμάτων μου σχετικά με τα θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε


  Δηλώνω υπεύθυνα πως δεσμεύομαι για την παραμονή του παιδιού μου σε ολόκληρη την περίοδο που συμφωνήθηκε. Σε περίπτωση αλλαγής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκήνωση το συντομότερο.

  Share
  Goto Top
  Share