Κυριακή 19 Ιουνίου 2016. Η ώρα γύρω στις 15:30, επικρατεί απόλυτη ησυχία. Ο ήλιος λάμπει, το θερμόμετρο στα ύψη, τα σπιτάκια και οι σπιτοσκηνές λάμπουν απο καθαριότητα. Όλα τα στελέχη και οι ομαδάρχες μαζί με τον αρχηγό περιμένουν με ανυπομονησία τους πρώτους κατασκηνωτές.

Στις 16:30, έχει γεμίσει η κατασκήνωση παιδικά χαμόγελα και φωνούλες. Τα παιδιά χαρούμενα που αντάμωσαν για άλλη μια χρονιά τους φίλους τους στο αγαπημένο τους μέρος, τρέχουν απο εδώ και απο εκεί να γνωρίσουν τις νέες εγκαταστάσεις. Καινούριες εγκαταστάσεις, σπιτοσκηνές, φουσκωτά για τα μικρά μας τζούνιορ και οι εκπλήξεις δεν σταματάνε εδώ.

Μέχρι τις 18:00, είχαν τακτοποιηθεί όλοι,ο καθένας με την παρέα του και την ομαδάρχισσα ή τον ομαδάρχη του αντίστοιχα. Ακολούθησε βραδινό γεύμα και γνωριμία με τα καινούρια στελέχη στην ψυχαγωγία.

Ύστερα απο μια δύσκολη για όλους μέρα η οποία κύλησε ομαλά και όμορφα χωρίς κάποιο πρόβλημα, όλοι πήγανε για ύπνο..

Η εβδομάδα μας δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα.. Οι μικροί μας φίλοι, αφού διασκέδασαν παρέα με τον υπαρχηγό μας στο μεγάλο φουσκωτό, επισκέφτηκαν τα καταγάλανα νερά της Θάσου, όπου πλατσούρισαν ανέμελα παρέα με τους ομαδάρχες τους.

Για τους μεγάλους, οι οποίοι μείνανε στον χώρο της κατασκήνωσης ακολούθησαν το αθλητικό τους πρόγραμμα και εφόσον το θερμόμετρο ήταν στα ύψη δροσίστηκαν στην πισίνα. Το απόγευμα τους περίμενε και αυτούς μια έκπληξη. Είχαν την δυνατότητα να κάνουν κάτι καινούριο για τους περισσότερους, ΚΑΝΟ.

Το υπόλοιπο της ημέρας κύλησε όμορφα με αθλητικές δραστηριότητες..
Το ταξίδι μας, τώρα ξεκινάει..

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Goto Top
Share