ONLINE ΕΓΓΡΑΦΗ

Εγγραφές κατασκηνωτών

Αναμνήσεις για μια ζωή που αρχίζουν σε:

Οι εγγραφές κατασκηνωτών για την καλοκαιρινή σεζόν του 2024 ξεκίνησαν.

Όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν το παιδί τους στην κατασκήνωσή μας, θα πρέπει να ακολουθήσουν την παρακάτω διαδικασία:

Αρχικά, συμβουλευτείτε τoν κατάλογο των Ασφαλιστικών Ταμείων με τα οποία είμαστε συμβεβλημένοι. Σε περίπτωση που ο πατέρας ή η μητέρα του παιδιού ανήκει στις αναγραφόμενες κατηγορίες, μπορεί να έρθει στην κατασκήνωση χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για τη διαδικασία εγγραφής του παιδιού σας, επικοινωνήστε με τον οικείο φορέα ασφάλισης.

Σε κάθε περίπτωση,θα πρέπει να συμπληρώσετε την Ηλεκτρονική Αίτηση Κατασκηνωτή που θα βρείτε παρακάτω.

Για οποιαδήποτε επιπλέον βοήθεια, μπορείτε πάντα να επικοινωνείτε μαζί μας στο τηλέφωνο

+30 25930 71888

Και μην ξεχνάτε… Ο αριθμός θέσεων είναι περιορισμένος!!!

ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΙ 2024

  Γενικά στοιχεία


  / /

  Ασφαλιστικά στοιχεία


  ΙΔΙΩΤΗΣΔΟΕΟΛΜΕΔΟΥΓΕΣΓΕΑΓΕΝ


  1ο 15ήμερο (18 Ιουνίου - 2 Ιουλίου)5ο 15ήμερο (13 Αυγούστου - 27 Αυγούστου)

  1ο 7ήμερο: (18 Ιουνίου- 25 Ιουνίου)3ο 7ήμερο: (13 Αυγούστου - 20 Αυγούστου)4ο 7ήμερο: (20 Αυγούστου - 27 Αυγούστου)
  Σημείωση
  "Το κόστος για το καλοκαίρι 2024 ανέρχεται στα 470 ευρώ για την περίοδο των 15 ημερών και στα 250 ευρώ για την περίοδο των 7 ημερών. Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται μετά την 3η και των 6η ημέρα για το 7ήμερο και το 15ήμερο αντίστοιχα."
  "Η θέση δεσμεύεται μόνο με την εφάπαξ καταβολή του τροφείου το αργότερο μέχρι μια εβδομάδα πριν την προσέλευση του παιδιού στην κατασκήνωση.
  Η κατάθεση μπορεί να γίνει σε έναν από τους λογαριασμούς της κατασκήνωσης (δείτε εδώ) με αιτιολογία το ονοματεπώνυμο του παιδιού."

  Η κατασκήνωσή μας συνεργάζεται με ασφαλιστικά ταμεία και φορείς, δίνοντας τη δυνατότητα στον ενδιαφερόμενο να καλύψει το σύνολο ή μέρος του ποσού συμμετοχής. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επισκεφθείτε τον τομέα Ασφαλιστικά Ταμεία της ιστοσελίδας μας.

  Η τιμολογιακή πολιτική της κατασκήνωσης καθορίζεται από την απόφαση του Υπουργείου Εργασίας για το ημερήσιο τροφείο της εκάστοτε χρονιάς


  Κατασκηνωτική περίοδος (Απαραίτητο)

  1ο 15ήμερο (18 Ιουνίου - 2 Ιουλίου)5ο 15ήμερο (13 Αυγούστου - 27 Αυγούστου)

  Κατασκηνωτική περίοδος (Απαραίτητο)

  A' περίοδος 22 ημερών (20 Ιουνίου - 11 Ιουλίου)Β' περίοδος 22 ημερών (18 Ιουλίου - 9 Αυγούστου)

  Πόλη αναχώρησης κατασκηνωτή:

  Πόλη επιστροφής κατασκηνωτή:


  ΟΑΕΔΟΠΕΚΑ (πρώην ΟΓΑ)ΤΕΑ - ΕΑΠΑΕΥπΑΑΤ


  1ο 15ήμερο (18 Ιουνίου - 2 Ιουλίου)5ο 15ήμερο (13 Αυγούστου - 27 Αυγούστου)  Για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας απαιτείται η ηλεκτρονική αποστολή των απαραίτητων εγγράφων στο applications@pitsascamp.gr το αργότερο μια εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη άφιξη του παιδιού στην κατασκήνωση διαφορετικά η εγγραφή σας κρίνεται άκυρη.
  Δείτε τα απαραίτητα έγγραφα εδώ.

  Στοιχεία Επικοινωνίας


  ΝαιΌχι

  Ιατρικό Δελτίο
  ΙλαράΕρυθράΟστρακιάΠαρωτίτιδαΑνεμοβλογιάΚοκίτης


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  ΝαιΌχι


  Ναι, κάνειΌχι, είναι απαλλαγμένο

  Κανονισμός κατασκήνωσης

  1. Όλοι οι κατασκηνωτές οφείλουν να προσκομίσουν : α) Φωτοαντίγραφο του βιβλιαρίου υγείας του παιδιού, στο οποίο να αναφέρονται τα εμβόλια του, β) Βεβαίωση γιατρού για τη συμμετοχή του παιδιού στην κατασκήνωση και στις δραστηριότητες. Για να κατεβάσετε το πρότυπο της ιατρικής βεβαίωσης πατήστε εδώ.
  2. Για ιατρικά συμβάντα των παιδιών στην Κατασκήνωση, το ιατρείο ενημερώνει άμεσα τους γονείς. Εάν το ιατρείο κρίνει ότι τα παιδιά πρέπει να αποχωρήσουν από την Κατασκήνωση, οι γονείς είναι υποχρεωμένοι να συμμορφωθούν με την κρίση του ιατρείου. Η Κατασκήνωση, σε ενδεχόμενη ασθένεια, παρέχει μόνο πρώτες βοήθειες και όχι νοσηλεία.
  3. Τα έξοδα για φάρμακα και άλλα ιατρικά έξοδα των παιδιών καλύπτονται από τους γονείς.
  4. Απαγορεύεται να φέρνετε στα παιδιά τρόφιμα και γλυκά, γιατί υπάρχει κίνδυνος αλλοίωσής τους.
  5. Συστήνουμε τα παιδιά να μην έχουν μαζί τους αντικείμενα αξίας. Η Κατασκήνωση δεν ευθύνεται για απώλεια, καταστροφή ή φθορά τους.
  6. Στελέχη, γονείς και παιδιά με ανάρμοστη ή παραβατική συμπεριφορά (εξύβριση, χρήση οποιασδήποτε μορφής βίας, εκφοβισμό ή κυβερνοεκφοβισμό), θα απομακρύνονται από την κατασκήνωση.
  7. Απαγορεύεται η κατανάλωση αλκοόλ στους χώρους της Κατασκήνωσης.
  8. Απαγορεύεται η χρήση σπίρτων, αναπτήρων και εύφλεκτων υλικών από τους κατασκηνωτές και τους επισκέπτες στους χώρους της Κατασκήνωσης.
  9. Απαγορεύεται το κάπνισμα.
  10. Σύμφωνα με το άρθρο 3 παρ. Θ' της ΥΑ Δ22/οικ.37641/1450, η Κατασκήνωσή μας διαθέτει ιατρείο και χώρο βραχείας νοσηλείας. Ως εκ τούτου, αδυνατεί να δεχθεί κατασκηνωτές με παθήσεις, που δεν μπορεί να διαχειριστεί.

  Δήλωση Γονέα/Κηδεμόνα προς την Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε (Απαραίτητο)


  Δηλώνω υποβάλλοντας ηλεκτρονικά την παρούσα δήλωση ότι ασκώ νόμιμα την γονική μέριμνα του ως άνω ανηλίκου

  Επιβεβαιώνω την ακρίβεια των παραπάνω στοιχείων και επιβεβαιώνω πως γνωστοποίησα όλα τα στοιχεία που αφορούν την υγεία του τέκνου μου

  Συναινώ με τους όρους διαχείρισης και λειτουργίας της κατασκήνωσης. Για όσα δεν μου ζητήθηκαν ρητά από τα παραπάνω αναλαμβάνω την υποχρέωση να τα γνωστοποιήσω προς την Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε με κάθε πρόσφορο μέσο.

  ΝΑΙΟΧΙ
  Συγκατατίθεμαι στην λήψη φωτογραφιών και την συμπερίληψη της απεικόνισης του ως άνω αναφερόμενου ανηλίκου σε βίντεο και φωτογραφίες στην ιστοσελίδα και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε και αναλαμβάνω την υποχρέωση (εφόσον είναι 16 ετών και άνω) να του γνωστοποιήσω την συγκατάθεση μου
  Συναινώ στο να λαμβάνω ενημερωτικό υλικό της κατασκήνωσης (εκδηλώσεις, νέα κλπ) στα ακόλουθα στοιχεία επικοινωνίας μου:
  - ME SMSΝΑΙΟΧΙ
  - ME EMAILΝΑΙΟΧΙ
  Δηλώνω περαιτέρω ότι έλαβα γνώση της Ενημέρωσης Προστασίας Δεδομένων της Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε όπως αυτή φιλοξενείται στην ιστοσελίδα pitsascamp.gr καθώς και των δικαιωμάτων μου σχετικά με τα θέματα προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων Γ. ΠΙΤΣΑΣ ΚΑΜΠ Ε.Π.Ε


  Δηλώνω υπεύθυνα πως δεσμεύομαι για την παραμονή του παιδιού μου σε ολόκληρη την περίοδο που συμφωνήθηκε. Σε περίπτωση αλλαγής, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την κατασκήνωση το συντομότερο.

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ
  ΠΕΡΙΟΔΟΙ (15ήμερα)

  Από

  Μέχρι

  1ο 15ήμερο

  18 Ιουνίου

  2 Ιουλίου

  2ο 15ήμερο

  2 Ιουλίου

  16 Ιουλίου

  3ο 15ήμερο

  16 Ιουλίου

  30 Ιουλίου

  4ο 15ήμερο

  30 Ιουλίου

  13 Αυγούστου

  5ο 15ήμερο

  13 Αυγούστου

  27 Αυγούστου

  ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΕΣ
  ΠΕΡΙΟΔΟΙ (7ήμερα)

  Από

  Μέχρι

  1ο 7ήμερο

  18 Ιουνίου

  25 Ιουνίου

  2ο 7ήμερο

  6 Αυγούστου

  13 Αυγούστου

  3ο 7ήμερο

  13 Αυγούστου

  20 Αυγούστου

  4ο 7ήμερο

  20 Αυγούστου

  27 Αυγούστου

  Share
  Goto Top
  Share