Ξημερώνει Πέμπτη, μια ηλιόλουστη όμορφη και γεμάτη με κέφι μέρα. Οι μικροί μας αλλα και μεγαλύτεροι φίλοι είναι έτοιμοι για ένα πλούσιο πρόγραμμα με τις αγαπημένες τους δραστηριότητες.

Όλα τα Juniorakia μας πανέτοιμα για πρωινές βουτιές στα νερά της Θάσου..και όχι μόνο! Τα κανό είναι αυτά που για πολλοστή φορά κλέβουν την παράσταση. Παρέα με τον αρχηγό μας όλοι αγωνίζονται για την πρωτιά.

Όμως η μέρα μας δεν τελειώνει εδώ..

Τα μεγαλύτερα μας παιδιά είναι ήδη εδώ και ώρα σε όλα τα γήπεδα.. Μπάσκετ, Βόλευ, ποδόσφαιρο, φωνές και γέλια απο παντού..

Στο Amusement Park, εκεί ψηλά με την ωραιότερη θέα δίνει για ακόμη μια φορά την δυνατότητα στους κατασκηνωτές μας όχι μόνο να διασκεδάσουν αλλά και να προπονηθούν στην δοκό, την κλίμακα και την αναρρίχηση.

Παρασκευή..μέρα εκπλήξεων! Την Παρασκευή το μεσημέρι είχαμε το πρώτο μας μπουγέλο!! Φορέσαμε το μαγιό μας και χορέψαμε στο θεατράκι μας ενώ ο αρχηγός μας, μας έβρεχε με την μεγάλη μάνικα!!

Το βράδυ της Παρασκευής, πραγματοποιήθηκε με μεγάλο ενδιαφέρον μια μικρή πορεία στο διπλανό χωριό Καζαβίτι. Οι μεγάλοι μας κατασκηνωτές γνωρίζοντας την ομορφιά του γραφικού αυτού χωριού δεν έχασαν την ευκαιρία που τους δόθηκε!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Goto Top
Share