Αναμνήσεις για μια ζωή που αρχίζουν σε:

[ujicountdown id=”pitsas-timer” expire=”2018/06/19 08:00″ hide=”true” url=”” subscr=”” recurring=”” rectype=”second” repeats=””]

Δημιουργούμε μοναδικές εμπειρίες ζωής
στην πανέμορφη Θάσο!

Με άξονες την αυστηρή μας προσήλωση στον κατασκηνωτικό θεσμό, την πολυετή εμπειρία μας στον χώρο και την ουσιαστική αγάπη μας για τα παιδιά, η Pitsas Camp αποτελεί μια πρότυπη παιδαγωγική και αθλητική κατασκήνωση στον Πρίνο της Θάσου.

Η δημιουργία χαρούμενων συναισθημάτων αποτελεί τον απόλυτο στόχο μας, μέσα από τη δημιουργική διασκέδαση, την ομαδικότητα, την άθληση και την εκμάθηση της αυτάρκειας, σε ένα ιδανικό κατασκηνωτικό περιβάλλον και με τη χρήση των άρτιων εγκαταστάσεων.

Ελάτε για να δημιουργήσουμε μαζί αναμνήσεις για μια ζωή!

Σύγχρονες Εγκαταστάσεις

Σε εξαιρετική αρμονία με το φυσικό περιβάλλον, αλλά και με τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές, οι σύγχρονες εγκαταστάσεις της κατασκήνωσης Pitsas Camp εκτείνονται σε ιδιόκτητο χώρο 30 στρεμμάτων, με πιστοποιημένο εξοπλισμό και φιλική προσβασιμότητα, αποτελώντας την απόλυτη καλοκαιρινή επιλογή!

Ιατρείο & Ασφάλεια

Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η άριστη κατάσταση όλων των κατασκηνωτών μας. Η μόνιμη παρουσία ιατρικού προσωπικού στους χώρους της κατασκήνωσης και το πλήρως εξοπλισμένο ιατρείο μας εξασφαλίζουν στους μικρούς μας φίλους την παροχή υψηλών υπηρεσιών επί 24ώρου βάσεως.

Ένα από τα ουσιαστικότερα πλεονεκτήματα της Pitsas Camp στον τομέα της ασφαλείας είναι η κοντινή, μόλις 2 χλμ., απόσταση από το Κέντρο Υγείας Πρίνου, το οποίο αποτελεί μία από τις αρτιότερες μονάδες πρωτοβάθμιας περίθαλψης στη Β. Ελλάδα.

Δραστηριότητες

Από το ποδόσφαιρο, το χάντμπολ και το μπάσκετ, μέχρι το θέατρο και τη μουσική, και από την αναρρίχηση και την ισορροπία, μέχρι το σκάκι, τη ζωγραφική και τον χορό, το Καλοκαίρι στην Pitsas Camp είναι πάντοτε συνώνυμο με απολαυστικές δραστηριότητες, κατευθυνόμενες και ελεύθερες, γεμίζοντας με χαμόγελο, δράση, γνώση και δημιουργία τις καλοκαιρινές στιγμές των κατασκηνωτών μας.

ΑμΕΑ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΤΑΞΗΣ

Η κατασκήνωση διαθέτει τις εγκαταστάσεις, τη γνώση και την κατάρτιση, ώστε να βρίσκεται σε θέση να φιλοξενήσει παιδιά με αναπηρίες, με στόχο την ανάπτυξη των δυνατοτήτων τους μέσα από τα ειδικά προγράμματα δημιουργικής απασχόληση, την ψυχαγωγία τους, αλλά και την ουσιαστική ένταξη και συμμετοχή τους στις δραστηριότητες και τις εκδηλώσεις των προγραμμάτων της.

Ψυχαγωγία

Η ψυχαγωγία αποτελεί το βασικό συστατικό των καλοκαιρινών διακοπών. Με δραστηριότητες, διαγωνισμούς, μουσική, ατέλειωτο χορό θέαμα και εκδρομές, καλύπτουμε το συνολικό φάσμα των επιθυμιών του κατασκηνωτή στον τομέα αυτόν.

Πάρκο διασκέδασης και περιπέτειας

Απολαύστε μοναδικές στιγμές περιπέτειας και δράσης στο ειδικά διαμορφωμένο Πάρκο διασκέδασης και περιπέτειας της κατασκήνωσης Pitsas Camp. Η άθληση, η ψυχαγωγία και η εξάσκηση ποτέ δεν βρέθηκαν σε πιο απολαυστικά πλαίσια. Δοκιμάστε την ισορροπία, την αναρρίχηση και το ξέγνοιαστο παιχνίδι περιπέτειας σε ένα απόλυτα διασφαλισμένο περιβάλλον.

Εξασκώ τα Αγγλικά μου

Οι κατασκηνωτές μας έχουν τη μοναδική ευκαιρία να εξασκήσουν την Αγγλική γλώσσα μέσα από το παιχνίδι και τις αθλητικές δραστηριότητες με τη συνεχή καθημερινή επικοινωνία με αγγλόφωνους προπονητές και καθοδηγητές.

Γιώργος Πίτσας

Διευθυντής

Κοινωνική & Εταιρική Ευθύνη

Με τα 30 χρόνια στον χώρο της κατασκήνωσης να αποτελούν τον μέσο όρο εμπειρίας των στελεχών της, η Pitsas Camp διαθέτει όλα τα συστατικά για να διαμορφώσει το απόλυτο περιβάλλον της κατασκηνωτικής εμπειρίας, με άριστο επαγγελματισμό, καθώς και με αγάπη και γνώση για το αντικείμενο.

Εμπειρία

Με τα 30 χρόνια στον χώρο της κατασκήνωσης να αποτελούν τον μέσο όρο εμπειρίας των στελεχών της, η Pitsas Camp διαθέτει όλα τα συστατικά για να διαμορφώσει το απόλυτο περιβάλλον της κατασκηνωτικής εμπειρίας, με άριστο επαγγελματισμό, καθώς και με αγάπη και γνώση για το αντικείμενο.

Γιορτές γονέων

Η Pitsas Camp φέρνει και τους γονείς στην κατασκήνωση. Μέσα σε ένα κλίμα γιορτής και χαράς, μικροί και μεγάλοι βρίσκονται και πάλι μαζί στο πλαίσιο της κατασκήνωσης, για να απολαύσουν οι γονείς τις μοναδικές παραστάσεις και επιδείξεις των παιδιών τους, κι ίσως να ξαναγίνουν κι εκείνοι και πάλι για λίγο παιδιά.

ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗΣ

Περιηγηθείτε στο οπτικοακουστικό αρχείο της κατασκήνωσης Pitsas Camp και σχηματίστε μια πρώτη εικόνα για τις δραστηριότητες και τις μοναδικές εμπειρίες των περασμένων ετών. Κρατήστε στο μυαλό τη γλυκιά εικόνα, μέρος τις οποίας, με τη νέα κατασκηνωτική περίοδο, θα μπορούσε να είναι και ο δικός σας μικρός κατασκηνωτής.

Συναντήστε μας στη μαγευτική Θάσο!

Στο σμαραγδένιο νησί της Θάσου, εκεί που το γαλάζιο της θάλασσας αγκαλιάζει το πράσινο του πεύκου, η κατασκήνωση Pitsas Camp αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του φυσικού περιβάλλοντος. Σε απόλυτη αρμονία με τη φύση, οι εγκαταστάσεις μας σας περιμένουν στο 2ο χλμ μεταξύ του Πρίνου και του παραδοσιακού οικισμού Άνω Πρίνου (Καζαβίτι).

Εγγραφές

Φετινές εγγραφές

Περίοδοι

Κατασκηνωτικές περίοδοι

Επιδοτούμενη κατασκήνωση

Συμβεβλημένα ταμεία

Δωρεάν κατασκήνωση

Κατασκήνωση μέσω ΟΑΕΔ

Εκδρομές

Ημερήσιες εκδρομές

International Visitors

Frequently Asked Questions

ΑμΕΑ

Πληροφορίες

Συχνές ερωτήσεις

Frequently Asked Questions

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως η Pitsas Camp εξασφαλίζει τη δωρεάν διαμονή για παιδιά ανέργων και χαμηλόμισθων, μέσω του προγράμματος του Υπουργείου Εργασίας και του ΟΑΕΔ.

ISO 9001:2008

Φίλοι & Συνεργάτες

Share
Goto Top
Share