Контакт

При спешни случаи

При спешни случаи

Available 24-7

При спешни случаи ръководството на лагера е на разположение 24 часа на следните телефони

  • Йоргос Питсас: +30 6945432403
  • Сотирис Кириас: +30 6977297212
  • Despoina Tsiptse: +30 6978089526
Share
Goto Top
Share